Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Erling Klausen, 38 år

Alvorlig sygdom i min nære familie gjorde, jeg startede hos Mark. Jeg har været hos ham i lidt over 18 måneder. Jeg er glad for at have startet en udvikling, hvor jeg har fundet en bedre forståelse for mig selv. Jeg har fundet en større ro og mere lyst til at lære mig selv bedre at kende, alt sammen med afsæt i den akutte situation i min familie. Uden sammenbruddet, og efterfølgende terapi, var jeg ikke kommet til det gennembrud jeg står ved i dag.

I forbindelse med terapien vil jeg fremhæve tre ting som kendetegner terapi hos Mark;

  1. I terapi hos Mark får jeg følelsen af at blive hørt og forstået, samtidig med at Mark på en behagelig facon hjælper mig med at tage fat hvor skoen trykker.
  2. Mark formår derved at perspektivere problemstillinger. Dette har hjulpet mig med at se min egen situation med andre øjne.
  3. Mark også givet mig håndgribelige værktøjer til at løse indre og ydre konflikter, samt forbedre den måde jeg kommunikerer på. Begge værktøj er noget, jeg ofte bruger i min hverdag.

Jeg anbefaler klart et forløb hos Mark.

Årsagen er at jeg selv har haft stor glæde af terapien og tror at andre vil have det på samme måde.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder dig akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter dine behov, enten online, hos dig eller jer, eller i mine praksis på Østerbro eller Svendborg.

Vi kan også gå en tur.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, du vælger, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Dit næste skridt 

En gratis 15 minutters telefonsamtale med mig er alt hvad du behøver, for at påbegynde din rejse. Vi får os en snak om, hvor du er nu i dit liv, hvor du gerne vil, og hvordan jeg kan hjælpe dig derhen.

Har du andet på hjerte, så skriv til mig her.