Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Arlo C., 42 år

Jeg søgte oprindeligt Marks hjælp efter at have mistet min mor. Hendes bortgang havde en stor indflydelse på mit liv. Jeg søgte i første omgang hos ham hjælp til at bearbejde sorg, men med Marks vejledning og støtte turde jeg også åbne op for min angst, min kritiske overtænkning og til sidst mine dybe tilknytningsforstyrrelser om at blive forladt, alt sammen relaterede til min barndom og tidlige voksenliv.

Det, der er væsentligt anderledes ved Mark som psykoterapeut, er hans evne til at se ud over jeg, hvad jeg vælger at præsentere i en session. Han lytter til, hvad min overbevisning er om at “åh, i dag skulle jeg tale om det-og-det med Mark”, men så stiller han mig et par spørgsmål, og pludselig er vi i en meget dybere dybde, som at gå bag kulisserne ved teateret.

Jeg havde set mange terapeuter gennem årene for at hjælpe mig med de problemer, jeg nævnte tidligere. Dette tidligere arbejde lærte mig dog kun at “håndtere” mine problemer ved at rationalisere dem og ved at pakke mine følelser langt væk. Sammen med andre terapeuter følte jeg, at jeg ikke gjorde fremskridt, og jeg gik på en måde rundt om de samme emner.

Hos Mark stoler jeg på hans intuitive evne til at opfange “hvad der sker i rummet” og jeg føler mig godt tilpas i, at han udfordrer mig til at tage et dybere kig på mig selv. På den måde har jeg påtaget mig livsændrende arbejde og selvudvikling. Arbejdet i terapirummet har haft så stor betydning for forholdet til min mandlige partner, min søster, min far og vigtigst af alt til mig selv.

I de 3 år, jeg er kommet hos Mark, ca. en gang om ugen, er jeg vokset som person på så mange måder. Jeg er kommet mere i harmoni med mine følelser, jeg er blevet mere selvbevidst, mere klar og funderet i, hvem jeg egentlig er. Al dette har en stor indflydelse på min rejse gennem sorgen, og det, der hidtil har været det laveste øjeblik i mit liv.

Mark har hjulpet mig med at erkende, at livet ikke handler om, hvordan man bliver bedre, men i stedet om, hvordan jeg kan genoprette forbindelsen til mit sande autentiske jeg.

Hvis du ønsker at se en psykoterapeut, der brænder for at hjælpe mennesker til at blive deres autentiske jeg og konsekvent er der for at guide dig gennem den rejse, så er Mark personen for dig!

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter behov, enten online, i København K eller i Svendborg.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, man kan vælge, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Det næste skridt? 

Tag en gratis 15 minutters samtale med mig. Det er alt hvad du / I behøver, for at påbegynde rejsen. Vi får os en snak om, hvad der sker i livet, hvor man gerne vil hen, og hvordan jeg kan hjælpe på vejen derhen.

Ellers, skriv til mig om hvad som helst, og gerne her.