Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Katrine T., 37 år

Inden vi startede hos Mark, havde vi udfordringer i vores parforhold. De udsprang af vores kommunikation og forskellighederne mellem os. Vi havde begge udfordringer med fra hver vores fortid, samt konflikter med hinanden. Vi var ikke særlig gode til at støtte, lytte og forstå hinanden. Vi startede hos Mark for knap 3 måneder siden, er stadig i gang, og ønsker at give ham vores anbefaling.

Mark er meget tillidsvækkende. Han er direkte og ærlig i sin kommunikation. Mark har stor indsigt i det menneskelige psyke, og spottede ret hurtigt de udfordringer vi har, som ingen tidligere parterapeuter før havde set. Mark er utrolig engageret. Han er tydeligt forberedt til hver session, og han lægger meget energi i de timer, vi ser ham.

Mark stiller de rette spørgsmål, således man reflekterer over ens egne handlingsmønstre. Han forventer engagement, og at vi har forsøgt os med de metoder og værktøjer vi er blevet givet af ham. Det er godt, for vi får ikke lov til at “sove i timen” hos Mark 😉

Alle de ting Mark ser omkring mig og min partners udfordringer er korrekte, og han så dem længe før vi kom til det punkt i terapien, hvor vi åbnede op for det “område”. Han er utrolig god til at læse og se de ting, vi unægtelig forsøger at skjule eller ikke er klar til at vise.

Jeg anbefaler bestemt Mark, han er den dygtigste parterapeut jeg har siddet overfor. Han har virkelig fået mig til at se en masse omkring mig selv om mine mønstre som jeg ikke før kunne se. Jeg reflekterer meget mere over hvorfor jeg handler som jeg gør, og det er jo første skridt til at ændre på de mønstre, man har skabt.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter behov, enten online, i København K eller i Svendborg.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, man kan vælge, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Det næste skridt? 

Tag en gratis 15 minutters samtale med mig. Det er alt hvad du / I behøver, for at påbegynde rejsen. Vi får os en snak om, hvad der sker i livet, hvor man gerne vil hen, og hvordan jeg kan hjælpe på vejen derhen.

Ellers, skriv til mig om hvad som helst, og gerne her.