Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Katrine T., 37 år

Inden vi startede hos Mark, havde vi udfordringer i vores parforhold. De udsprang af vores kommunikation og forskellighederne mellem os. Vi havde begge udfordringer med fra hver vores fortid, samt konflikter med hinanden. Vi var ikke særlig gode til at støtte, lytte og forstå hinanden. Vi startede hos Mark for knap 3 måneder siden, er stadig i gang, og ønsker at give ham vores anbefaling.

Mark er meget tillidsvækkende. Han er direkte og ærlig i sin kommunikation. Mark har stor indsigt i det menneskelige psyke, og spottede ret hurtigt de udfordringer vi har, som ingen tidligere parterapeuter før havde set. Mark er utrolig engageret. Han er tydeligt forberedt til hver session, og han lægger meget energi i de timer, vi ser ham.

Mark stiller de rette spørgsmål, således man reflekterer over ens egne handlingsmønstre. Han forventer engagement, og at vi har forsøgt os med de metoder og værktøjer vi er blevet givet af ham. Det er godt, for vi får ikke lov til at “sove i timen” hos Mark 😉

Alle de ting Mark ser omkring mig og min partners udfordringer er korrekte, og han så dem længe før vi kom til det punkt i terapien, hvor vi åbnede op for det “område”. Han er utrolig god til at læse og se de ting, vi unægtelig forsøger at skjule eller ikke er klar til at vise.

Jeg anbefaler bestemt Mark, han er den dygtigste parterapeut jeg har siddet overfor. Han har virkelig fået mig til at se en masse omkring mig selv om mine mønstre som jeg ikke før kunne se. Jeg reflekterer meget mere over hvorfor jeg handler som jeg gør, og det er jo første skridt til at ændre på de mønstre, man har skabt.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder dig akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter dine behov, enten online, hos dig eller jer, eller i mine praksis på Østerbro eller Svendborg.

Vi kan også gå en tur.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, du vælger, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Dit næste skridt 

En gratis 15 minutters telefonsamtale med mig er alt hvad du behøver, for at påbegynde din rejse. Vi får os en snak om, hvor du er nu i dit liv, hvor du gerne vil, og hvordan jeg kan hjælpe dig derhen.

Har du andet på hjerte, så skriv til mig her.