Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Charlie (hende/hendes), 42 år

En ven henviste mig til Mark for omkring 2 år siden. Jeg har arbejdet til og fra med Mark siden. Dengang skete der nogle store livsændrende begivenheder, alt sammen på samme tid, som gjorde det svært for mig at håndtere og forstå mig selv. Jeg indså, at jeg havde brug for professionel hjælp.

Min terapi med Mark handler om at se på mig selv gennem ”optikker”, som Mark giver mig.

Jeg har set på mine fortællinger med nye perspektiver og lært et par nye færdigheder at se mit liv ud fra. For eksempel ser jeg, hvordan mine romantiske forhold har mere at gøre med min familiebaggrund, end jeg var klar over.

Mark har et godt greb om mine problemer, han er vel forberedt, og han kan nogle gange være brutalt ærlig.

Siden jeg startede med Mark, er verden aldrig helt den samme igen, på en positiv måde.

Jeg har allerede henvist ham til andre af mine venner og professionelle netværk.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder dig akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter dine behov, enten online, hos dig eller jer, eller i mine praksis på Østerbro eller Svendborg.

Vi kan også gå en tur.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, du vælger, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Dit næste skridt 

En gratis 15 minutters telefonsamtale med mig er alt hvad du behøver, for at påbegynde din rejse. Vi får os en snak om, hvor du er nu i dit liv, hvor du gerne vil, og hvordan jeg kan hjælpe dig derhen.

Har du andet på hjerte, så skriv til mig her.