Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Charlie (hende/hendes), 42 år

En ven henviste mig til Mark for omkring 2 år siden. Jeg har arbejdet til og fra med Mark siden. Dengang skete der nogle store livsændrende begivenheder, alt sammen på samme tid, som gjorde det svært for mig at håndtere og forstå mig selv. Jeg indså, at jeg havde brug for professionel hjælp.

Min terapi med Mark handler om at se på mig selv gennem ”optikker”, som Mark giver mig.

Jeg har set på mine fortællinger med nye perspektiver og lært et par nye færdigheder at se mit liv ud fra. For eksempel ser jeg, hvordan mine romantiske forhold har mere at gøre med min familiebaggrund, end jeg var klar over.

Mark har et godt greb om mine problemer, han er vel forberedt, og han kan nogle gange være brutalt ærlig.

Siden jeg startede med Mark, er verden aldrig helt den samme igen, på en positiv måde.

Jeg har allerede henvist ham til andre af mine venner og professionelle netværk.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter behov, enten online, i København K eller i Svendborg.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, man kan vælge, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Det næste skridt? 

Tag en gratis 15 minutters samtale med mig. Det er alt hvad du / I behøver, for at påbegynde rejsen. Vi får os en snak om, hvad der sker i livet, hvor man gerne vil hen, og hvordan jeg kan hjælpe på vejen derhen.

Ellers, skriv til mig om hvad som helst, og gerne her.