Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Daniel C., 30 år

Da jeg følte mig fortabt og alene, besluttede jeg at prøve terapi med Mark. Fordi jeg boede i et fremmed land (Danmark) og var langt hjemmefra, langt fra venner og fra min kone, følte jeg, at det ikke var det liv, jeg ønskede. Jeg var bange for fremtiden.

Dagene var svære, at gå i seng var en lettelse og det var en smerte at vågne op. For at undslippe virkeligheden og dulme mig selv kom jeg ud i en obsessiv tvangsmæssig fysisk adfærd, der efterlod lidt energi og tid til at gøre noget andet. Jeg onanerede flere gange om dagen.

At arbejde eller endda planlægge noget godt for mig selv blev meget hårdt, og jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle ændre det.

Jeg så Mark omkring 20 gange i løbet af 6 måneder.

Det var nemt at kommunikere med Mark. Han er klog, kompetent og vidste, hvor tingene skulle hen. Jeg følte mig altid tryg ved ham og kunne stole fuldstændig på ham. Tilliden var grundlæggende for at følge de trin, han foreslog for at genvinde mit helbred og endda lære mig selv meget bedre at kende end før.

Baseret på min erfaring anbefaler jeg ham absolut til andre. Mark er meget empatisk. Faktisk har jeg allerede anbefalet Mark til en af mine venner, som også gennemgik en hård tid.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder dig akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter dine behov, enten online eller i København K eller Svendborg.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, du vælger, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Dit næste skridt 

En gratis 15 minutters telefonsamtale med mig er alt hvad du behøver, for at påbegynde din rejse. Vi får os en snak om, hvor du er nu i dit liv, hvor du gerne vil, og hvordan jeg kan hjælpe dig derhen.

Har du andet på hjerte, så skriv til mig her.