Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Erling K., 38 år

Alvorlig sygdom i min nære familie gjorde, jeg startede hos Mark. Jeg har været hos ham i lidt over 18 måneder. Jeg er glad for at have startet en udvikling, hvor jeg har fundet en bedre forståelse for mig selv. Jeg har fundet en større ro og mere lyst til at lære mig selv bedre at kende, alt sammen med afsæt i den akutte situation i min familie. Uden sammenbruddet, og efterfølgende terapi, var jeg ikke kommet til det gennembrud jeg står ved i dag.

I forbindelse med terapien vil jeg fremhæve tre ting som kendetegner terapi hos Mark;

  1. I terapi hos Mark får jeg følelsen af at blive hørt og forstået, samtidig med at Mark på en behagelig facon hjælper mig med at tage fat hvor skoen trykker.
  2. Mark formår derved at perspektivere problemstillinger. Dette har hjulpet mig med at se min egen situation med andre øjne.
  3. Mark også givet mig håndgribelige værktøjer til at løse indre og ydre konflikter, samt forbedre den måde jeg kommunikerer på. Begge værktøj er noget, jeg ofte bruger i min hverdag.

Jeg anbefaler klart et forløb hos Mark.

Årsagen er, at jeg selv har haft stor glæde af terapien, og tror at andre vil have det på samme måde.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter behov, enten online, i København K eller i Svendborg.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, man kan vælge, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Det næste skridt? 

Tag en gratis 15 minutters samtale med mig. Det er alt hvad du / I behøver, for at påbegynde rejsen. Vi får os en snak om, hvad der sker i livet, hvor man gerne vil hen, og hvordan jeg kan hjælpe på vejen derhen.

Ellers, skriv til mig om hvad som helst, og gerne her.