Kategorier
Mængderabat - køb flere timer på én gang!

Spar på dine udgifter til terapi hos Mark

Hvis du ønsker at få et sundere, gladere og mere tilfredsstillende liv, kan enten individuel terapi eller parterapi være en effektiv måde at facilitere det på.

For at starte din terapeutiske rejse kan du starte med din gratis 15 minutters samtale med mig, eller booke din første session ved at kontakte mig her.

Når du ved, om jeg er den rette terapeut for dig, vil jeg opfordre dig til at samle dine indkøb.

Spar på dine udgifter til terapi!

Opnå mængderabat på dine terapi timer hos mig. Du sparer penge, og gør det hele nemmere for dig selv.

Få gratis terapi

Forudbetal 6 timer og få den 7. time gratis.

Dette tilbud sparer dig 14%.

Der er nogle tillæg for at ses om aftenen eller i weekenderne.

Eksempel 1:
Jim kom til en opstarts session hos mig, og følte for at fortsætte. Han betalte derfra for 6 sessioner, og fik den 7. gratis.

Eksempel 2:
Jane og Michael fik deres første parsession med mig. Det gik rigtigt godt, og de ønskede sig flere timer. Ved at forudbetale 6 sessioner a 2 timer, fik de den 7. session á 2 timer gratis. Derudover måtte de selv vælge, om de var i terapi samtidigt, eller hver for sig.

Såfremt du ønsker at få betalingen tilbage for de ikke-afholdte timer, vil de foregående timer blive modregnet til fuld pris, og i øvrigt i forhold til prislisten her på hjemmesiden.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter behov, enten online, i København K eller i Svendborg.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, man kan vælge, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Det næste skridt? 

Tag en gratis 15 minutters samtale med mig. Det er alt hvad du / I behøver, for at påbegynde rejsen. Vi får os en snak om, hvad der sker i livet, hvor man gerne vil hen, og hvordan jeg kan hjælpe på vejen derhen.

Ellers, skriv til mig om hvad som helst, og gerne her.