Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Simone F., 28 år

Jeg havde i flere år tænkt at starte i terapi. Primært grundet min irrationelle angst, men også fordi jeg vidste, at jeg havde nogle ubearbejdede barndomstraumer. Jeg fik Mark anbefalet gennem mit netværk.

Jeg valgte så også at modtage terapi online, og konsultationerne føles nærværende, og ægte.

Jeg oplever Mark som ærlig, personlig og meget direkte. Jeg kan løbe ikke om hjørner med ham, han ser lige igennem mig. Vores konsultationer er udfordrende, men det hele værd. Ved at bringe mig ud af min komfortzone, ser jeg, at det er dér, jeg virkelig rykker mig.

Jeg har gået til andre psykologer før, og der blev der kun arbejdet meget isoleret med emnet angst og den pågældende situation, hvor det var opstået. Hos Mark er det anderledes. Jeg begyndte til terapi pga. angst, men vi snakker også om sammenhængen til andre ting, der har påvirket mig gennem mit liv.

Jeg synes Mark er god til at hjælpe mig til at se mit liv i et større perspektiv.

Jeg anbefaler Mark – på betingelsen af, at man vil arbejde med sig selv, i dybden, hvor det gør rigtigt ondt og godt på samme tid.

Er du ikke klar til det, må du hellere vente lidt 😉

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder dig akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter dine behov, enten online, hos dig eller jer, eller i mine praksis på Østerbro eller Svendborg.

Vi kan også gå en tur.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, du vælger, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Dit næste skridt 

En gratis 15 minutters telefonsamtale med mig er alt hvad du behøver, for at påbegynde din rejse. Vi får os en snak om, hvor du er nu i dit liv, hvor du gerne vil, og hvordan jeg kan hjælpe dig derhen.

Har du andet på hjerte, så skriv til mig her.