Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Simone F., 28 år

Jeg havde i flere år tænkt at starte i terapi. Primært grundet min irrationelle angst, men også fordi jeg vidste, at jeg havde nogle ubearbejdede barndomstraumer. Jeg fik Mark anbefalet gennem mit netværk.

Jeg valgte så også at modtage terapi online, og konsultationerne føles nærværende, og ægte.

Jeg oplever Mark som ærlig, personlig og meget direkte. Jeg kan løbe ikke om hjørner med ham, han ser lige igennem mig. Vores konsultationer er udfordrende, men det hele værd. Ved at bringe mig ud af min komfortzone, ser jeg, at det er dér, jeg virkelig rykker mig.

Jeg har gået til andre psykologer før, og der blev der kun arbejdet meget isoleret med emnet angst og den pågældende situation, hvor det var opstået. Hos Mark er det anderledes. Jeg begyndte til terapi pga. angst, men vi snakker også om sammenhængen til andre ting, der har påvirket mig gennem mit liv.

Jeg synes Mark er god til at hjælpe mig til at se mit liv i et større perspektiv.

Jeg anbefaler Mark – på betingelsen af, at man vil arbejde med sig selv, i dybden, hvor det gør rigtigt ondt og godt på samme tid.

Er du ikke klar til det, må du hellere vente lidt 😉

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter behov, enten online, i København K eller i Svendborg.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, man kan vælge, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Det næste skridt? 

Tag en gratis 15 minutters samtale med mig. Det er alt hvad du / I behøver, for at påbegynde rejsen. Vi får os en snak om, hvad der sker i livet, hvor man gerne vil hen, og hvordan jeg kan hjælpe på vejen derhen.

Ellers, skriv til mig om hvad som helst, og gerne her.