Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Stine & Peter, 41 og 43 år

Vores fælles oplevelse med Mark som vores parterapeut startede for over 5 år siden. Med de valg vi dengang traf i livet, med en ung familie og krævende karrierer, investerede vi for lidt tid i at få vores ægteskab til at fungere. Mens vi voksede – hver for sig – og omstændighederne omkring os forvandlede sig, fik vi behov for hjælp til at sikre os, at vores forhold kunne tilpasse sig disse forandringer … og hvordan vi kunne genopdage hinanden.

Den vejledning vi har modtaget fra Mark har været afgørende for, at vores forhold er intakt i dag.

Mark har hjulpet os gennem forskellige stadier i vores forhold, især i de særligt vanskelige perioder. Mark ser meget hurtigt vores grundlæggende adfærdsmønstre og har en fortræffelig evne til at skære igennem panseret, til at skære igennem snik-snakken. Han faciliterer indsigterne på en direkte og ærlig måde.

Hans vejledning for os, mens vi (gen)opdager vores negative mønstre er meget klar. Vi er meget taknemmelige for hans indfølende direkthed, følelsesmæssige intelligens og gennemgående ærlighed, som alt sammen har hjulpet os uendeligt meget.

Vedr. at anbefale Mark, vil vi gerne tale med vores individuelle stemmer:

Stine: Mark får mine bedste anbefalinger, da han udgjorde en afgørende rolle i at navigere Peter og jeg igennem svære perioder, især i de situationer, hvor min mand og jeg var drevet meget fra hinanden i løbet af vores individuelle udviklinger. Vi havde begge overvejet skilsmisse, og Mark gjorde den forskel, der gjorde vi fandt hinanden igen.

Peter:  Hvis din bil skal repareres, finder man den bedste mekaniker. Har du brug for en operation, opsøges den bedste kirurg. Har du brug for hjælp i dit parforhold, skal du sikre dig den bedste parterapeut. For mit parhold, var Mark den person, og jeg tøver slet ikke med at personligt anbefale ham til dig.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter behov, enten online, i København K eller i Svendborg.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, man kan vælge, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Det næste skridt? 

Tag en gratis 15 minutters samtale med mig. Det er alt hvad du / I behøver, for at påbegynde rejsen. Vi får os en snak om, hvad der sker i livet, hvor man gerne vil hen, og hvordan jeg kan hjælpe på vejen derhen.

Ellers, skriv til mig om hvad som helst, og gerne her.