Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra S. P., 52 år

Jeg har søgt og modtaget psykoterapeutisk støtte fra Mark gennem de sidste 9 år.

Jeg startede hos Mark, da jeg følte, jeg havde en depression. Mens jeg var i gang med terapien, begik et nært familiemedlem selvmord. I disse svære stunder i mit liv, vil jeg beskrive Mark som en ligetil og knivskarp psykoterapeut, og samtidig er han dybt medfølende og engageret.

Mark får mine højeste anbefalinger. Hans alsidige tilgang til terapien spænder lige fra det mere klassiske psykoterapi, over til spirituelle betragtninger, hvor han inddrager ens forfædre, drømme analyse samt meget direkte og konkret, håndterbar rådgivning.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter behov, enten online, i København K eller i Svendborg.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, man kan vælge, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Det næste skridt? 

Tag en gratis 15 minutters samtale med mig. Det er alt hvad du / I behøver, for at påbegynde rejsen. Vi får os en snak om, hvad der sker i livet, hvor man gerne vil hen, og hvordan jeg kan hjælpe på vejen derhen.

Ellers, skriv til mig om hvad som helst, og gerne her.