Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra S. P., 52 år

Jeg har søgt og modtaget psykoterapeutisk støtte fra Mark gennem de sidste 9 år.

Jeg startede hos Mark, da jeg følte jeg havde en depression. Mens jeg var i gang med terapien, begik et nært familiemedlem selvmord. I disse svære stunder i mit liv, vil jeg beskrive Mark som en ligetil og knivskarp psykoterapeut, og samtidig er han dybt medfølende og engageret.

Mark får mine højeste anbefalinger. Hans alsidige tilgang til terapien spænder lige fra det mere klassiske psykoterapi, over til spirituelle betragtninger, hvor han inddrager ens forfædre, drømme analyse samt meget direkte og konkret, håndterbar rådgivning.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder dig akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter dine behov, enten online, hos dig eller jer, eller i mine praksis på Østerbro eller Svendborg.

Vi kan også gå en tur.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, du vælger, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Dit næste skridt 

En gratis 15 minutters telefonsamtale med mig er alt hvad du behøver, for at påbegynde din rejse. Vi får os en snak om, hvor du er nu i dit liv, hvor du gerne vil, og hvordan jeg kan hjælpe dig derhen.

Har du andet på hjerte, så skriv til mig her.