Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Ellen K., 36 år

Jeg blev henvist af vores nummer to parterapeut til Mark, også som parterapeut. I årevis har min mand og jeg kæmpet med vores kommunikation. Vi så Mark ret konstant, en gang om ugen, i ca. 6 måneder.

I de timer med Mark opdagede jeg mere om mig selv end jeg gjorde, hos nogen af de andre parterapeuter min mand og jeg havde set.  Mark hjalp mig til at opdage temaer, der omhandlede værdier og grænser indenfor stort set alle mine relationer, ikke blot mit ægteskab. Jeg synes Marks arbejdsmetoder varierer meget fra de andre terapeuter, da selverkendelsen kom meget hurtigere.

Marks arbejdstempo er hurtigere end hvad jeg var vant til, men resultaterne fulgte med, og jeg er taknemmelig.

Jeg kan varmt anbefale Mark til alle, der dedikerer sig til arbejdet.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter behov, enten online, i København K eller i Svendborg.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, man kan vælge, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Det næste skridt? 

Tag en gratis 15 minutters samtale med mig. Det er alt hvad du / I behøver, for at påbegynde rejsen. Vi får os en snak om, hvad der sker i livet, hvor man gerne vil hen, og hvordan jeg kan hjælpe på vejen derhen.

Ellers, skriv til mig om hvad som helst, og gerne her.