Kategorier
Feedback fra klienter

Feedback fra Ellen Kallenbach, 36 år

Jeg blev henvist af vores nummer to parterapeut til Mark, også som parterapeut. I årevis har min mand og jeg kæmpet med vores kommunikation. Vi så Mark ret konstant, en gang om ugen, i ca. 6 måneder.

I de timer med Mark opdagede jeg mere om mig selv end jeg gjorde, hos nogen af de andre parterapeuter min mand og jeg havde set.  Mark hjalp mig til at opdage temaer, der omhandlede værdier og grænser indenfor stort set alle mine relationer, ikke blot mit ægteskab. Jeg synes Marks arbejdsmetoder varierer meget fra de andre terapeuter, da selverkendelsen kom meget hurtigere.

Marks arbejdstempo er hurtigere end hvad jeg var vant til, men resultaterne fulgte med, og jeg er taknemmelig.

Jeg kan varmt anbefale Mark til alle, der dedikerer sig til arbejdet.

Få den hjælp, du trænger til

Jeg tilbyder dig akut parterapi, parterapi eller individuel psykoterapi. Vi mødes efter dine behov, enten online, hos dig eller jer, eller i mine praksis på Østerbro eller Svendborg.

Vi kan også gå en tur.

Mit løfte

Uanset hvilken af de mange muligheder, du vælger, er mit løfte fuldstændigt det samme.

Dit næste skridt 

En gratis 15 minutters telefonsamtale med mig er alt hvad du behøver, for at påbegynde din rejse. Vi får os en snak om, hvor du er nu i dit liv, hvor du gerne vil, og hvordan jeg kan hjælpe dig derhen.

Har du andet på hjerte, så skriv til mig her.